Den bästa arkitekten i Lund

En arkitekt i Lund. Det har vi letat efter med ljus och lykta, en som verkligen är bra. Som lyssnar och förstår vad man vill ha, och ändå kommer med egna viktiga initiativ och infallsvinklar. Sanchez Arkitektur och Byggprojektsamordning är numera arkitekten för oss! Först ska jag kanske förresten hälsa er välkomna till min blogg – vissa av er kanske är nya här? I så fall jag kan berätta att i den här bloggen skriver jag om mitt liv, med det mesta vad det innebär. Jag vill gärna vara personlig och skriva viktiga inlägg när det går. Detta kanske inte är ett så personligt sådant, men det behandlar ändå en viktig del av mitt liv – mitt hem!

Vi har letat efter den perfekta arkitekten i flera år, att rita vårt drömhus och förverkliga de bilder vi sett inom oss under så lång tid. Vi hade Sanchez som av en slump. Vi såg en annons, kontaktade firman och bokade ett första möte. Och det var kärlek vid första ögonkastet! Utan tvekan var detta vad vi hade letat efter. Det kändes så rätt, som att arkitekten verkligen tyckte om vår idé och vision. Det var viktigt för arkitekten också.

Jag kan inte komma med något färdigt resultat än. Detta kommer att ta några år, men nu är vi i alla fall igång! Äntligen! Som jag har längtat. Så, nu vet ni vad det är som är på gång. Utan tvekan är detta mitt lyckligaste inlägg på länge. Äntligen kan man blicka framåt.